IIcom P503H ip portofoon

Belangrijkste kenmerken IP503H

De compacte IP Portofoon is ontworpen om je in alle situaties te voorzien van betrouwbare en efficiënte communicatie. Of je nu werkt in de bouw, beveiliging, evenementenmanagement of andere veeleisende omgevingen, deze portofoon is jouw ideale metgezel.

Portofoon is compact
Waterdicht volgens IP67
Bluetooth, Trilalarm, ManDown & GPS
Noise canceling
Prioriteiten oproep (bijv. lopend gesprek annuleren)
Individuele en groepsoproepen in full-duplex
Werkt in een gesloten netwerk, geen verkeer via internet
Alarm- en prioriteiten systeem
Over het 4G netwerk van KPN

brochure downloaden

Waterdicht en Duurzaam
Met een IP67-classificatie biedt deze portofoon optimale water- en stofbestendigheid. Of het nu regent, stormt of als je je bevindt in stoffige omgevingen, deze portofoon kan de uitdagingen aan en blijft betrouwbaar werken, ongeacht de omstandigheden.

Geavanceerde Functionaliteiten
De IP Portofoon is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten die je in staat stellen om je werk efficiënter en effectiever uit te voeren. Dankzij Bluetooth-connectiviteit kun je eenvoudig handsfree communiceren met compatibele apparaten, terwijl het trilalarm je attent maakt op inkomende oproepen in lawaaierige omgevingen. De ManDown-functie en GPS-tracering bieden extra veiligheid door je locatie te delen en alarmen te activeren in noodsituaties.

Noise Canceling en Prioriteiten Oproep
Met de ingebouwde noise-canceling technologie ben je verzekerd van kristalheldere communicatie, zelfs in luidruchtige omgevingen. De prioriteiten oproepfunctie stelt je in staat om belangrijke oproepen voorrang te geven, waarbij lopende gesprekken worden geannuleerd om urgentie te garanderen.

Flexibele Communicatiemogelijkheden
De IP Portofoon biedt zowel individuele als groepsoproepen in full-duplex, waardoor je moeiteloos kunt communiceren met collega’s, teamleden en andere belanghebbenden. Bovendien werkt deze portofoon binnen een gesloten netwerk, zonder dataverkeer via internet, waardoor je verzekerd bent van veilige en privécommunicatie.

Alarm- en Prioriteitssysteem
In noodgevallen is snelle actie essentieel. Met het alarm- en prioriteitssysteem van de IP Portofoon kun je snel hulp inroepen en belangrijke berichten verspreiden naar relevante partijen. Dit systeem zorgt ervoor dat je altijd in controle bent, zelfs in kritieke situaties.

Betrouwbare 4G Connectiviteit
De IP Portofoon werkt via het 4G-netwerk van KPN, wat zorgt voor een betrouwbare en snelle verbinding. Of je nu op afstand werkt of in een druk stedelijk gebied, je kunt altijd rekenen op een stabiele communicatieverbinding, waar je ook bent.