Prioriteitoproep

Binnen de eigen omgeving van het systeem kunt u verschillende prioriteitenoproepen programmeren. Met deze functies kunt u inbreken tijdens een gesprek. Zo kunt u altijd een belangrijke boodschap melden.

Groepsoproep

In het systeem kunt u groepen voorprogrammeren. Binnen deze groepen kunt u dan zowel simplex én full-duplex met elkaar communiceren. Uiteraard is binnen elke groep iedere gebruiker, indien gewenst, ook selectief oproepbaar.

Beveiligd eigen netwerk

Alle gebruikers bevinden zich in een beveiligd en gesloten netwerk. Anders dan bij andere POC-oplossingen, waarbij wordt gebruikgemaakt van internet. Een stabiel netwerk met de hoogste beveiliging voor zorgeloze communicatie.

Alarm

Voor noodgevallen biedt de IP501H-terminal alle functionaliteiten die u kunt verwachten van een high-end terminal. Man-down, bewegingsdetectie, gps en lone worker bijvoorbeeld zijn standaard geïntegreerde mogelijkheden. Deze alarmoproepen kunt u vervolgens verzenden naar een van tevoren geprogrammeerde portofoon.

Full-duplex en handsfree

In tegenstelling tot andere systemen kunt u met de IP501H-terminal handsfree en full-duplex communiceren zonder dat een headset noodzakelijk is. Deze functie is beschikbaar bij individuele oproepen en groepsoproepen.

Gps-plaatsbepaling

Dankzij het in de IP501H-terminal ingebouwde gps en het regelmatig uitzenden van zijn positie is de gebruiker altijd te traceren.

Onbeperkte dekking in heel Europa

In Nederland maakt u gebruik van de dekking van het beste netwerk: het 4G-netwerk van KPN. Is dat netwerk niet bereikbaar? Dan schakelt de portofoon volautomatisch over naar een ander netwerk. In 99% van alle gevallen heeft u daardoor toch bereik. Ook in de rest van Europa blijft de terminal gewoon werken.

Ruime keuze aan accessoires

Samen met de IP501H hebben we een uitgebreide accessoireslijn gelanceerd. Afhankelijk van uw wensen kunt u eindeloos combineren, van bluetooth tot rechercheoortje.

De voor- en nadelen van LTE, Analoog en PoC-oplossingen op een rij

Er zijn uiteraard voor- en nadelen van alle soorten radiocommunicatiesystemen. De LTE-portofoon zal voor veel bedrijven interessant zijn.
Vergelijk de onderstaande voor- en nadelen om te zien of de LTE-portofoon iets is dat bij uw bedrijf past

LTE

Voordelen:

Hoge beveiliging
Goede geluidskwaliteit
Full duplex in groep
Ongeëvenaarde dekking
Eenvoudige bediening
Prioriteit in het systeem

Nadelen:

Niet missiekritisch inzetbaar
Werkt niet zonder infrastructuur

Analoog

Voordelen:

Eenvoudige oplossing
Makkelijk in gebruik
Open standaard
Laag in aanschaf
Geen maandelijkse kosten

Nadelen:

Weinig beveiliging
Beperkt bereik
Beperkte functionaliteit

PoC-applicatie

Voordelen:

Hoge functionaliteit
Goede dekking
Multifunctioneel product

Nadelen:

Geen prioriteit
Veel vertraging
Geen gesloten netwerk
Weinig beveiliging
Geen eigen standaard